Een goede vergaderlocatie is meer dan plek om te vergaderen

  • 0

Een goede vergaderlocatie is meer dan plek om te vergaderen

Category : Midden Nederland

Er moet vergaderd worden, maar waar?

U kent het wel: er moet vergaderd worden, eventueel met externen, en de vergaderlocatie op kantoor – die oude vergadertafel – voldoet dan eigenlijk net niet. Alleen qua grootte is het al wat karig. Ander voorbeeld: de welbekende heisessie. Belangrijke interne punten bespreken en wat aan teambuilding doen. Waar dan te vergaderen? Wat is de ideale en ook nog eens een bijzondere vergaderlocatie? Wij zochten het voor u uit. Lees snel verder; wij noemen enkele belangrijke voordelen van vergaderen op een bijzondere vergaderlocatie, waarmee u zowel op uw medewerkers als op eventuele externen een enorm goede indruk zult achterlaten!

Een bijzondere vergaderlocatie is zakelijk doch sfeervol

Het blijkt dat medewerkers en externen het ‘t meest waarderen als een vergaderlocatie zowel zakelijk als sfeervol is. Te zakelijk ondermijnt het gevoel van teambuilding. Daarnaast is gebleken dat enkele medewerkers minder tot geen deel aan een vergadering in een zeer formele, statische vergaderlocatie. Hun hele inbreng wordt daardoor gemist. Ontzettend zonde dus! Een te sfeervolle omgeving echter, wordt vaak als onprofessioneel en weinig verzorgd beschouwd, zeker door externen. Plan dus geen vergadering bij u in huis. Hartstikke gezellig, maar van echt vergaderen komt het dan waarschijnlijk niet. Wat te doen? De oplossing hiervoor is het kiezen van een bijzondere locatie die beiden omhelst.

De voordelen van een bijzondere, externe locatie

Nou is het al een tijdje de trend om niet enkel binnen het eigen kantoor te vergaderen. Medewerkers gaan naar buiten, ergens anders heen. Sommige organisaties nemen dat behoorlijk letterlijk en besluiten al wandelend te vergaderen. Niet gewoon zoals tijdens een lunchwandelingetje; nee, een heuse Walking Meeting. Nou gaat dat misschien een beetje ver. Overweeg daarom eens de gulden middenweg: vergaderen op een bijzondere locatie, waar alles voor u geregeld wordt. Er staat een vergadertafel die groot genoeg is, de locatie is voor iedereen goed bereikbaar en er kan ter plekke een heerlijke lunch of indrukwekkend diner geregeld worden. Hierbij nog enkele grote voordelen van vergaderen op een externe vergaderlocatie, waarover uw medewerkers en externen nog lang zullen napraten:

  • Voor iedereen prima te bereiken, met voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Lunch, training, workshop of diner kan desgewenst erbij geregeld worden
  • Niemand zal de vergadering storen; u zit in een aparte, bijzondere ruimte
  • Een externe locatie biedt rust, beter resultaat en een zeer positief beeld van uw bedrijf
  • Aansluitend kunt u bij de betere locaties meteen een bedrijfsfeest geven: hoe leuk!

Kortom, een vergadering op zo’n externe vergaderlocatie is een traktatie op zich. En vaak nog prima betaalbaar ook! Mocht u dus een vergadering moeten plannen, dan raden wij een all inclusive locatie aan.

Waar vind ik zo’n locatie dan?

Overal in Nederland zijn vergaderlocaties te vinden, waarbij u ook kunt lunchen en dineren. Of wat dacht u van leuke activiteiten doen om de teamspirit te verhogen? Aansluitend een bedrijfsfeestje kan zelfs vaak ook. Bij Partyboerderij Vossenberg bijvoorbeeld. Een ideale locatie in een prachtige omgeving. Te bereiken via 0578-613800. Voor als u op zoekt bent naar een bijzondere vergaderlocatie!


Leave a Reply