Hieraan voldoet een betrouwbaar bedrijf

  • 0

Hieraan voldoet een betrouwbaar bedrijf

Category : Ondernemen

Zo ontdekt u de oplichters

In de maand december worden een hele hoop cadeautjes gekocht. Sinterklaas, Kerst, Oud & Nieuw. Genoeg redenen om elkaar of onszelf te verrassen met iets leuks. Tegenwoordig doen we steeds meer online onze aankopen. We zoeken naar een voordelige aanbieder van speelgoed, geurtjes of bijvoorbeeld kleding en plaatsen al snel een bestelling. Helaas blijken juist in deze maand ook veel oplichters actief te zijn online. Dé manier om deze criminelen te herkennen tussen alle webshops, is de website goed te controleren op een aantal zaken, waaronder het vestigingsadres. Bent u zelf ondernemer? Zorg dan ook dat u een correct vestigingsadres kunt vermelden op uw website.

Controleer een website op deze punten

Wilt u iets kopen bij een webshop? Of wilt u zelf een webshop beginnen? Zorg dan dat u onderstaande zaken voor elkaar heeft. Op een website van een betrouwbare partij zijn de volgende zaken te vinden:

  • Kvk-nummer
  • Retourbeleid
  • Privacybeleid
  • Vestigingsadres
  • Leveringsvoorwaarden

Een ander punt om goed op te controleren, is de prijs voor het product dat u wilt bestellen. Is deze dusdanig laag, dat het bijna te mooi om waar lijkt te zijn? Dan is dat in de meeste gevallen ook zo. Let wel, ook oplichters schroeven hun prijzen tegenwoordig op, zodat het onderscheid op dat vlak ietwat wegvalt.

Waarom is een vestigingsadres zo belangrijk?

Elke onderneming moet ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Tijdens het inschrijven wordt gevraagd naar een inschrijfadres. Hier kan natuurlijk een privé-adres als vestigingsadres ingevuld worden, maar dat biedt vele nadelen. Ontevreden klanten weten het bedrijf in no time te vinden. En zakelijke post wordt thuisbezorgd, waardoor de scheiding tussen werk en privé lastig te behouden is. Als gekozen wordt voor een vestigingsadres in een representatief kantoor, kan de ondernemer zowel flexibel als veilig blijven werken. Daarnaast is zo’n vestigingsadres stukken voordeliger dan een volledig eigen kantoor.
Bent u zelf ondernemer? Zoek dan snel naar een aanbieder van vestigingsadressen en zorg dat u over een correct vestigingsadres beschikt voor op uw website.

Werk wanneer u wenst vanuit uw vestigingsadres

Wist u al dat u niet non-stop aanwezig hoeft te zijn op uw vestigingsadres? U reserveert er een werk- of vergaderruimte voor wanneer u wenst. Dit scheelt u vele kosten. Tegelijkertijd straalt uw bedrijf professionaliteit en betrouwbaarheid uit op de website. Dus of u nou zelf ondernemer bent, of graag zaken doet met een betrouwbaar bedrijf: controleer op het vestigingsadres. Er zijn diverse aanbieders in Nederland bij wie u desgewenst een representatief vestigingsadres kunt huren.