Vergaderlocatie Rotterdam

  • 0

Vergaderlocatie Rotterdam

Category : Kantoorinrichting

Leukste vergaderlocaties van Rotterdam

Ben je op zoek naar een bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam? Dat is bijna zoeken naar een speld in een hooiberg. Er zijn namelijk zoveel te gekke vergaderlocaties in deze enorme havenstad. Wat dacht je van vergaderen op een schip? Of van een meeting in één van dé eyecatchers van de stad: de kubuswoningen? Waar je ook naar zoekt in Rotterdam; op één van deze unieke vergaderlocaties wordt het sowieso een (mid)dag die je team niet snel zal vergeten.

Vergaderen in monumentaal Rotterdams spoortraject

Een zeer bijzondere vergaderlocatie in Rotterdam is Rotterdam Spoortraject. Het is toch te gek om te vergaderen tussen unieke design meubelen op een inspirerende plek! Wie wil dat nu niet? Deze locatie vind je in een monumentaal spoortraject in Rotterdam. Op de begane grond staan drie tafels en via een trapopgang kom je op de vide waar je met een kleiner groepje apart kunt vergaderen. Door de hoge plafonds, de karakteristieke boogvorm en grote raampartijen heb je een ruimtelijke en industriële uitstraling én prachtige lichtinval. Dat inspireert enorm!

Vergaderen op een schip in het centrum van Rotterdam

Een prachtig verbouwd schip op een rustige locatie in het centrum van Rotterdam is ook een perfecte locatie voor een teambuildingsdag, workshop of vergadering. Deze heeft ook een overnachtingsmogelijkheid. Dit bijzondere schip in Rotterdam is ideaal voor een meerdaags verblijf door de 6 aanwezige slaapkamers met privébadkamer. Aan dek heb je een heerlijk dakterras met uitzicht over de haven. In de woonkamer zijn een grote tafel en 2,kleinere tafels met in totaal 14 zitplaatsen. Hier zijn ook een wifi-verbinding en een beamer beschikbaar.

Gezellig restaurant als vergaderlocatie

In een gezellig restaurant met vergaderlocatie in Rotterdam kun je ook terecht. Daar vind je aparte ruimtes waar je ongestoord kunt vergaderen. Voor, tijdens of na de vergadering kan het gezelschap voorzien worden van een heerlijk ontbijt, lunch of diner tegen schappelijke prijzen.

Dit blog is geschreven door een gastblogger. Wil jij ook gastblogger worden? Klik dan hier.