Voordelen van airconditioning op kantoor

  • -
airconditioning op kantoor

Voordelen van airconditioning op kantoor

Category : Airconditioning

Waarom airconditioning op kantoor?

Nu de corona-maatregelen steeds minder nodig zijn, kunnen we weer naar kantoor. De norm van thuiswerken is er eindelijk af. Maar met veel werknemers op kantoor, is goede ventilatie belangrijk. U wilt immers geen corona uitbraak binnen uw bedrijf. Daarom kunt u het beste airconditioning aanschaffen voor op kantoor. Naast goede ventilatie, biedt airconditioning u nog veel meer voordelen. Benieuwd welke? Lees dan snel verder. Wij vertellen u er meer over.

Bevordering van de productiviteit

Uit onderzoek is gebleken dat de productiviteit van werknemers op kantoor met maar liefst 15% toeneemt door airconditioning. De frisse lucht van de airco zorgt namelijk voor een goede zuurstoftoevoer. Ook blijft de luchtvochtigheid optimaal in balans. Het is dus verstandig om in airconditioning te investeren.

Vermindering schadelijke stoffen en bacteriën

Het is niet te voorkomen dat de lucht op kantoor gedurende de dag vervuild raakt. Schadelijke stoffen en bacteriën zijn de boosdoener. Maar heeft u airconditioning op kantoor? Dan wordt de vieze lucht vervangen door schone lucht. Stof en bacteriën hebben hierdoor minder kans. Pollen worden zelfs tegengehouden door de filters in de airconditioning. Mensen met hooikoorts zullen dus minder klachten ervaren als ze op kantoor zitten.

Altijd een aangename temperatuur

Met airconditioning kunt u altijd een aangename temperatuur op kantoor creëren. Zowel in de zomer als in de winter. U kunt de airco namelijk in de zomer gebruiken om het kantoor te koelen en in de winter om het kantoor te verwarmen. De mogelijkheid om zelf de temperatuur bij te kunnen stellen, wordt door werknemers als prettig ervaren. Het is namelijk nooit te warm of te koud op kantoor.

Heeft u nog vragen over airconditioning op kantoor? Stel ze gerust via ons contactformulier. We vertellen u er graag meer over.