De beste vloeren voor op kantoor

  • 0

De beste vloeren voor op kantoor

Category : Kantoorinrichting

Een goede vloer op kantoor

U wilt natuurlijk een fijne werkomgeving creëren voor uw werknemers. Ook wanneer u regelmatig klanten of andere bezoekers over de vloer heeft, wilt u dat uw kantoor er netjes uit ziet. Een van de manieren waarop u dat doet, is het leggen van een mooie vloer. Een goede vloer op kantoor is erg belangrijk. Maar wat zijn nu eigenlijk de beste vloeren voor op kantoor? Wij vertellen er meer over!

Tapijt is erg populair

Tapijt is al jarenlang een erg populaire keuze. Het is in heel veel verschillende kleuren, designs en modellen te krijgen, en geeft de ruimte een stijlvolle uitstraling. Vroeger werd er vaak gekozen voor een kamerbreed tapijt, maar dat is tegenwoordig niet meer het geval. Nu gaat de keuze meestal uit naar tapijttegels. Ontstaat er dan bijvoorbeeld een nare vlek in het tapijt, dan is het heel makkelijk om de tegel te verwijderen en er een nieuwe te plaatsen.

Het gemak van PVC

Tegenwoordig zijn PVC vloeren een ware trend in de kantoorinrichting. Een PVC vloer is een kunststof vloerbedekking, die voorzien wordt van een harde slijtvaste toplaag. PVC vloeren zijn zeer makkelijk te onderhouden, en hebben bovendien een lange levensduur. Een ander voordeel is dat het in een groot aantal verschillende designs te krijgen is. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor PVC vloeren in een tegeldesign, maar er zijn ook PVC vloeren die haast niet van echt hout te onderscheiden zijn.

Stijlvolle houten vloeren

Tenslotte is de klassieke houten vloer ook nog altijd in veel kantoren terug te vinden. Wanneer u op zoek bent naar een stijlvolle, warme en authentieke uitstraling voor uw kantoor, dan kiest u voor een houten vloer. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten hout, bijvoorbeeld kastanje, jatoba, eiken- of grenen hout. Het onderhoud van houten vloeren is iets meer werk, maar u krijgt er ook heel veel voor terug!

Welk vloertype is het meest geschikt voor uw kantoor? Neem contact op met een specialist, en ontdek welke kantoorvloer perfect geschikt is voor uw pand!