Elke bedrijfsvloer heeft andere kwaliteiten

  • 0
waaraan moet een bakkerij vloer voldoen

Elke bedrijfsvloer heeft andere kwaliteiten

Uitgelicht: de bakkerijvloer

Zoals u als ondernemer wellicht weet is elke bedrijfstak anders, en in elke branche stelt men andere eisen aan de werkzaamheden in een bedrijf. Datzelfde geldt voor de bedrijfsvloer van een bedrijf. Elke bedrijfstak voert zijn werkzaamheden uit op een bedrijfsvloer die daarvoor geschikt is. Een kantoorruimte vraagt om een andere bedrijfsvloer dan een garagebedrijf. En in de melkstal van een agrarisch bedrijf ligt uiteraard een andere vloer dan in een sporthal. Wat kenmerkt dan de bedrijfsvloer voor bakkerijen. Aan welke eisen moeten deze vloer voldoen? Wij vertellen u er hier mee over.

Welke eisen stelt men aan een bakkerijvloer?

Bakkers moeten de beschikking hebben over een vloer die tegen een stootje kan. Bovendien moet deze vloer ook zeer hittebestendig zijn vanwege de hoge temperaturen die in een bakkerij uiteraard veel voorkomen. Daarom is er bakkerijvloer beschikbaar die in samenwerking met de bakkersbranche is ontwikkeld die bescherming biedt tegen de intensieve werkzaamheden die elke dag in een bakkerij plaatsvinden. Dat is een bedrijfsvloer waarop men onbekommerd met materialen kan schuiven zonder krassen te maken en die extreem hoge temperaturen aankan.

Eigenschappen van de bakkerijvloer

Deze ideale bakkerijvloer is een naadlozen DuraQuartz toffelvloer. Deze is 100% vloeistofdicht en zeer goed bestand tegen het gebruik van chemicaliën. Omdat de hygiëne in bakkerij van levensbelang is deze vloer uiteraard HACCP- en Halal gecertificeerd.

Lange levensduur

Het plaatsen van een nieuwe bakkerijvloer is een flinke investering in uw bakkerij. Daarom is het prettig om te weten dat deze vloer een zeer lange levensduur heeft. De vloer is natuurlijk niet voor niets ontwikkeld in samenwerking met de bakkerijbranche.

Makkelijk onderhoud

Het vloersysteem voor de bakkersbranche dat we in dit blog uitlichten is makkelijk te onderhouden. Voor het reinigen van de vloer moet u als bakker weten dat deze niet gevoelig is voor hoge pH-waarden. En hij is te reinigen met een hogedrukreiniger met een druk van maximaal 50 bar en een watertemperatuur van maximaal 50°C. Die schoonmaak komt dus wel helemaal voor de bakker!

Wilt u ook een bijdrage leveren aan onze website? Wordt dan gastblogger. Dat kan via het contactformulier hier op de site. We zien uw bericht graag verschijnen.