Unieke Master-Slave LED Dimmers van ION Industries

  • 0

Unieke Master-Slave LED Dimmers van ION Industries

Category : Ondernemen

Bekroonde LED Dimmers

De German Innovation Award is een prijs die jaarlijks uitgereikt wordt aan slimme, unieke uitvindingen die gericht zijn op het vergroten van het gebruiksgemak. Dit jaar ging de German Innovation Award naar het bedrijf ION Industries. Zij wonnen de prijs voor hun Master-Slave LED Dimmers. In dit blog vertellen we meer over de award en waarom juist deze LED Dimmers de prijs gewonnen hebben.

De German Innovation Award

Zoals de naam van deze prijs al zegt, is de German Innovation Award een Duitse prijs die uitgereikt wordt aan een bedrijf voor een innovatieve uitvinding. Wanneer een bedrijf deze prijs in ontvangst mag nemen, betekent het dat zij een product ontwikkeld hebben dat er volledig gericht is om het leven van de gebruiker wat makkelijker te maken. De German Innovation Award kan uitgereikt worden voor bijzondere innovaties in de volledige industriële sector. Op deze manier worden buitengewoon goede uitvindingen aan een groot publiek bekend gemaakt. Ook is de prijs bedoeld om de innovatie alvast een positie op de markt te geven.

Wat maakt Master-Slave dimmers bijzonder?

De Master-Slave LED Dimmers is de innovatie die dit jaar de German Innovation Award van 2020 in ontvangst heeft mogen nemen. Het bijzondere aan deze innovatie is dat het het mogelijk maakt om een LED op meerdere dimmers aan te sluiten. Voorheen kon dit nog niet. Toen was het enkel mogelijk om de LED op een dimmer aan te sluiten, en een aan/uit knop. De nieuwe innovatie maakt het mogelijk om de gewone aan/uit knop om te bouwen tot een dimmer, de master dimmer. Daarnaast kunnen een of meerdere slave dimmers toegevoegd worden, zodat de helderheid van de lamp op nog meer plaatsen gereguleerd kunnen worden. Om de LED Dimmers te installeren hoeft geen bekabeling in de muur omgelegd te worden. Het systeem gaat via een plug-and-play concept.

Wilt u meer te weten komen over de German Innovation Award, of de unieke Master-Slave LED Dimmers? Neem dan contact op, wij beantwoorden graag uw vragen.