Voorzichtig positief denken. Het mag weer in de bouw

  • 0

Voorzichtig positief denken. Het mag weer in de bouw

Category : Zuid Nederland

Bij het gemiddelde aannemersbedrijf in Nederland ging het niet goed in de afgelopen jaren. Inmiddels is de economie voorzichtig aan het aantrekken en neemt ook het aantal opdrachten voor het aannemersbedrijf weer toe. Inderdaad, niet ieder aannemersbedrijf heeft de crisis goed doorstaan. Eigenaren van een aannemersbedrijf die nog bestaan en diegenen die inmiddels nieuw begonnen zijn, werken hard om de huidige positie te behouden en te zorgen voor voldoende werk. Veel bouwvakkers die thuis zaten kunnen weer aan het werk. De meesten van hen zijn niets anders gaan doen. Bouwvakker is nou eenmaal een beroep dat wordt gekozen uit talent en liefde voor het vak. Nu er ook weer een betere boterham te verdienen is, kan het aannemersbedrijf in alle opzichten weer positief de toekomst in.

Allround vakwerk door een aannemersbedrijf

Enige tijd geleden werd een Limburgse woning met rieten dak getroffen door een vuurpijl. De brand die hierdoor ontstond verwoeste het dak en vrijwel de gehele bovenverdieping. Met hulp van de verzekering werd een aannemersbedrijf ingeschakeld om de schade zo snel mogelijk te herstellen. De aannemer dacht mee met de bewoners en maakte een tijdelijke voorziening om te slapen op de begane grond. Een eenvoudige voorziening tegen lage kosten, omdat het maar tijdelijk was. Direct aansluitend werd de gehele bovenverdieping aangepakt. Nieuwe balken, vloeren en muren werden gemaakt. Voor deze klus had de aannemer extra tijdelijk personeel ingezet om de bewoners zo snel mogelijk weer aan optimaal woongenot te kunnen helpen. Binnen 2 weken kon het nieuwe dak worden geplaatst. Deze keer zonder rieten dak; daar wilden de bewoners toch maar niet nog een keer aan beginnen. De betreffende aannemer heeft hier, door naast vakman ook mens te zijn laten zien dat eenvoudige voorzieningen met goedkope middelen de doorslag kunnen geven in tevredenheid bij opdrachtgevers.

Hoe komt u tot het beste resultaat met hulp van een aannemersbedrijf?

  • Bereid uw plannen eerst zelf goed voor
  • Bespreek uw plannen met verschillende aannemers
  • Vraag verschillende offertes aan
  • Kies niet alleen voor de laagste prijs, maar bekijk de inhoud ook
  • Koppel uw beschikbaarheid aan die van de aannemer

Uw aannemersbedrijf levert vakwerk

Bij het selecteren van de meest geschikte aannemer en het bouwbedrijf van uw keuze, is het belangrijk dat u kiest wat bij u past. Past de stijl van eerder geleverd werk door het bedrijf bij uw persoonlijke wensen? Dan krijgt dit bedrijf alvast een streepje voor. Hetzelfde type werk is al eerder geleverd en geeft u een tastbaar beeld van het geleverde resultaat. Biedt de aannemer u ook nog eens een compleet pakket en een mooie prijs? Dan zal uw keuze snel zijn gemaakt. Heeft u nog geen concrete ideeën of wilt u eerst uw plannen verder uitwerken en inspiratie opdoen? Kijk dan eens op de website van Aannemersbedrijf Stoffelen en Van Weert uit Noord-Brabant. Hier vindt u ideeën en tips en kunt u voorbeelden van eerdere opleveringen bekijken. Wellicht zit uw idee er ook bij.


Leave a Reply