Voordelen van mobiele surveillance voor uw bedrijfspand

  • 0
Surveillance

Voordelen van mobiele surveillance voor uw bedrijfspand

Category : Geen categorie

Mobiele surveillance inschakelen

Uw pand of terrein goed beveiligen tegen onder andere diefstal en vandalisme? Dat kunt u doen door mobiele surveillance in te schakelen. Uw pand of terrein wordt dan gecontroleerd op gevaarlijke situaties. Wanneer die zich voordoen, wordt er meteen actie ondernomen door een ervaren, deskundige professional. Meer weten over mobiele surveillance? In dit blog leest u er alles over.

Wat verstaan we onder mobiele surveillance?

Onder mobiele surveillance verstaan we beveiligingswerkzaamheden waarbij een surveillant met een auto controlerondes doet. Dat kan bijvoorbeeld zijn bij een kantoor of ander bedrijfspand, maar ook op een industrieterrein of bouwplaats. De mobiele surveillant kan de controles zowel binnen als buiten uitvoeren. Dat is afhankelijk van de wensen en behoeften van de klant. De surveillant weet precies hoe hij of zij met gevaarlijke situaties om moet gaan, en draagt ook de juiste communicatieapparatuur bij zich om eventueel de hulpdiensten in te schakelen. Bij veel bedrijventerreinen wordt vaak door een stichting een collectieve beveiligingsovereenkomst afgesloten. Maar aangezien dat niet altijd het geval is, kan een individuele ondernemer ook een gespecialiseerd bedrijf inschakelen voor mobiele surveillance. Mobiele surveillance kan ook uitgevoerd worden op afroep. Dat gebeurt bijvoorbeeld wanneer bij een alarmcentrale een melding binnenkomt van een verdachte situatie. De surveillant gaat dan bij het pand of terrein langs om de situatie te controleren.

Voordelen van mobiele surveillance

Wat nu juist de voordelen zijn van mobiele surveillance voor uw bedrijfspand of -terrein? Wij zetten ze handig voor u op een rij:

  • De surveillance wordt uitgevoerd door professionals die precies weten hoe ze op verdachte of zelfs gevaarlijke situaties moeten reageren.
  • Ook kunnen ze zwakke plekken in uw beveiliging herkennen en hun werkzaamheden hierop aanpassen.
  • De surveillant kan ook openings- en sluitrondes uitvoeren.
  • Controlerondes kunnen dag en nacht uitgevoerd worden voor 24/7 beveiliging.
  • De mobiele surveillant kan u eventueel advies geven over het verbeteren van de beveiliging van uw pand.

Wanneer u ervoor kiest mobiele surveillance te regelen, raden we aan om hiervoor de hulp in te schakelen van een intermediair die alle aspecten van dit soort beveiliging kan regelen. Zo raden we zeker de mobiele surveillance bij CBO Security aan! Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op.